Qmatic QWebbook v123
page-title here

Locația

Serviciu

Adresa

Copii

Data

Ora

Serviciu

Locația

Data

Ora

IDNP

Nume

Prenume

Email

Confirmați Email

Nr. tel.

Data nașterii

Comentarii

Notificare SMS Email

Prin apăsarea butonului ”Programează-te”

  • Declar pe propria răspundere că datele completate în forma prezentată privind identitatea mea sunt reale şi cunosc că declararea necorespunzătoare a adevărului constituie o infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor Codului penal.
  • Am luat cunoştinţă de prevederile legislaţiei Republicii Moldova în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal şi accept prelucrarea datelor personale.
  • Cunosc scopul, destinaţia, volumul datelor personale prelucrate şi condiţiile de acces la aceste date.
  • Am luat cunoştinţă şi accept condiţiile cu privire la comanda serviciului.

<<

Nume

Prenume

IDNP

Email

Nr. tel.

<<
Selectați Data Ora Locația Serviciu
Confirmarea programării.

Stimate solicitant

Vă rugăm să păstrați detaliile programării (indicate mai jos sau recepționate la adresa e-mail indicată de dvs.) până la adresarea în subdiviziunea prestatoare de servicii. La momentul prezentării în oficiu, rugăm să confirmați vizita și să preluați tichetul de deservire cu cel mult 10 minute înainte de ora programării. Tichetul poate fi ridicat la Biroul de informații sau prin intermediul terminalului de autoservire, întroducând codul programării. Sistemul informațional ”Rând electronic” va efectua chemarea tichetului imediat după ora programării. În funcție de disponibilitatea operatorilor, perioada de așteptare poate dura până la 15 minute după ora programării.

Atenție! Programarea prealabilă este valabilă 15 de minute după ora programării. În cazul în care ați întârziat sau ați introdus codul programării cu 15 min după ora indicată în mesajul de confirmare, programarea se consideră nevalabilă. În acest caz, puteți efectua o nouă programare sau să beneficiați de deservire în cadrul rândului de așteptare.

Programarea prealabilă asigură deservirea dvs. în oficiul în afara rândului de așteptare, conform timpului programării, doar pentru procedura de depunere a setului de documente, nu și pentru etapele ulterioare ale procesului de prestare a serviciului (achitarea serviciului, preluarea imaginilor grafice etc.).

Client

Copii

Serviciu

Locația

Data

Ora

Comentarii

Codul programării

CheckSum

Client
Serviciu
Locația
Data
Ora
<<
<<
Nu Da